Kasvispizzaa sienillä

5 pizzaa

    RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

    Ainesosat

    • 5 esipaistettua pizzapohjaa
    • 5 dl ranskankermaa tai mascarponea
    • 30 ml OSCAR Sienifondi tiiviste
    • 3 tuoretta mozzarellajuustoa
    • 1 nippu vihreitä parsoja
    • 500 g osterivinokkaita
    • 300 g Hälsans Kök Fillet Pieces 

    Valmistusohje

    1. Sekoita ranskankerma tai mascarpone OSCAR Sienifondi tiiviste ja levitä tasaisesti pizzapohjien päälle.
    2. Raasta mozzarella tasaiseksi raasteeksi. Leikkaa parsa sopiviksi suupaloiksi. Viipaloi osterivinokkaat.
    3. Asettele Hälsans Kök Fillet Pieces -palat pizzojen pinnalle.
    4. Voit myös ripotella pizzojen päälle oliiviöljyä ennen paistamista. 
    5. Laita pizza 225-asteiseksi esilämmitettyyn uuniin (mielellään leivontakivelle). Paista 7–9 minuuttia, kunnes pizzapohja on rapea ja juusto on sulanut.