Kasvishotdogit no bean -chilillä ja guacamolella

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

No bean -chili:

Guacamole:

  • 2 avokadoa
  • 2 tomaattia
  • ½ limetin mehu
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl avokadoöljyä
  • ½ tl tabascoa

Friteeratut perunat:

  • 4 jauhoista perunaa
  • friteerausöljyä

No bean -chili:

  1. Kuori porkkana, sipuli, sellerinvarsi ja chili. Sekoita kasvikset yleiskoneessa massaksi.
  2. Paista jauhelihaa oliiviöljy kattilassa noin 5 minuuttia.
  3. Lisää curry, juustokumina, korianterinsiemenet, paprika ja ruokosokeri. Anna hautua vielä minuutin ajan.
  4. Kääntele joukkoon tomaattimurska ja OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna. Keitä kokoon noin 10 minuuttia.
  5. Mausta OSCAR® Paistettu Maku, suolalla ja pippurilla.
     

Guacamole:

  1. Kuutioi avokado. Poista tomaateista siemenet. Kuutioi tomaatit. Tomaattien siemenet voi käyttää no bean -chilin valmistamiseen.
  2. Sekoita kaikki ainekset chunky salsa -kastikkeeksi.
     

Friteeratut perunat:

  1. Leikkaa perunat ohuiksi tikuiksi. Anna niiden kuivua tunnin ajan. Siivilöi ja kuivaa hyvin.
  2. Kuumenna öljy 180 asteeseen. Friteeraa perunat kevyesti kullanruskeiksi.
     

Tarjoilu:

  1. Grillaa Hälsans Kök® Sensational™ Sausage -makkarat rapeiksi ja kullanvärisiksi keskilämmöllä (sisälämpötila 74 astetta). Paahda sämpylät.
  2. Aseta hampurilaissämpylät uuninkestävään vuokaan. Levitä niiden pohjaosan pinnalle no bean -chiliä. Asettele makkara chilin päälle. Levitä pinnalle guacamolea. Ripottele pinnalle perunalastuja.

Vinkki

Hot dogit voi gratinoida raastetulla cheddarilla ennen tarjoilua kasvisruokana tai vaihtoehtoisesti vegaanisella cheddarilla, jos ne tarjoillaan vegaanisena ruokana. Paista hot dogeja noin 8 minuuttia 200 asteessa, kunnes juusto on sulanut.