Kasvishotdogeja ja perunalastuja

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainesosat

  • 10 Hälsans Kök Sensational Sausage -makkaraa
  • 10 hot dog -sämpylää

Fermentoitu pippuri-creme fraiche:

  • 2 dl ranskankermaa
  • 40 g OSCAR Premium Fermentoitu Pippuritahna
  • 2 g suolaa
  • Haluttaessa sitruunamehua

Hillottua kurkkua punasipulilla:

  • 3 dl hilloamislientä
  • 1 rkl fenkolinsiemeniä
  • 200 g kurkkua
  • 100 g punasipulia

Lisukkeet:

  • Perunalastuja
  • Vesikrassia

Valmistusohje

Fermentoitu pippuri-creme fraiche:

  1. Vatkaa ranskankerma ja OSCAR Premium Fermentoitu Pippuritahna jäykäksi vaahdoksi. Mausta suolalla ja halutessasi sitruunamehulla.
  2. Laita pursotuspussiin.

Hillottua kurkkua punasipulilla:

  1. Kiehauta hilloamisliemi ja fenkolinsiemenet.
  2. Viipaloi kurkku ja punasipuli. Laita ne laseihin.
  3. Lisää jäähdytetty hilloamisliemi laseihin.

Tarjoilu:

  1. Grillaa Hälsans Kök Sensational Sausage -makkarat rapeiksi ja kullanvärisiksi keskilämmöllä (sisälämpötila 74 astetta). Paahda sämpylät.
  2. Laita hot dogien pinnalle ranskankermaa ja hillottua kurkkua punasipulilla. Koristele perunalastuilla ja vesikrassilla.