Kasvishotdogeja ja perunalastuja

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

Fermentoitu pippuri-creme fraiche:

Hillottua kurkkua punasipulilla:

  • 3 dl hilloamislientä
  • 1 rkl fenkolinsiemeniä
  • 200 g kurkkua
  • 100 g punasipulia

Lisukkeet:

  • perunalastuja
  • vesikrassia

Fermentoitu pippuri-creme fraiche:

  1. Vatkaa ranskankerma ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna jäykäksi vaahdoksi. Mausta suolalla ja halutessasi sitruunamehulla.
  2. Laita pursotuspussiin.

Hillottua kurkkua punasipulilla:

  1. Kiehauta hilloamisliemi ja fenkolinsiemenet.
  2. Viipaloi kurkku ja punasipuli. Laita ne laseihin.
  3. Lisää jäähdytetty hilloamisliemi laseihin.

Tarjoilu:

  1. Grillaa Hälsans Kök® Sensational™ Sausage rapeiksi ja kullanvärisiksi keskilämmöllä (sisälämpötila 74 astetta). Paahda sämpylät.
  2. Laita hot dogien pinnalle ranskankermaa ja hillottua kurkkua punasipulilla. Koristele perunalastuilla ja vesikrassilla.