

Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 10/29/2020 - 05:35
Ainesosat
- 10 Hälsans Kök® Sensational™ Sausage
- 10 hot dog -sämpylää
Fermentoitu pippuri-creme fraiche:
- 2 dl ranskankermaa
- 40 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 2 g suolaa
- haluttaessa sitruunamehua
Hillottua kurkkua punasipulilla:
- 3 dl hilloamislientä
- 1 rkl fenkolinsiemeniä
- 200 g kurkkua
- 100 g punasipulia
Lisukkeet:
- perunalastuja
- vesikrassia
Fermentoitu pippuri-creme fraiche:
- Vatkaa ranskankerma ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna jäykäksi vaahdoksi. Mausta suolalla ja halutessasi sitruunamehulla.
- Laita pursotuspussiin.
Hillottua kurkkua punasipulilla:
- Kiehauta hilloamisliemi ja fenkolinsiemenet.
- Viipaloi kurkku ja punasipuli. Laita ne laseihin.
- Lisää jäähdytetty hilloamisliemi laseihin.
Tarjoilu:
- Grillaa Hälsans Kök® Sensational™ Sausage rapeiksi ja kullanvärisiksi keskilämmöllä (sisälämpötila 74 astetta). Paahda sämpylät.
- Laita hot dogien pinnalle ranskankermaa ja hillottua kurkkua punasipulilla. Koristele perunalastuilla ja vesikrassilla.