

Rustiikkinen currysalaatti, jossa on omenaa, punasipulia ja Sensational™ Fillet Pieces
Käytä tätä kasvissalaattia voileipien tai wrapien täytteenä, jotta vieraat voivat ottaa sen helposti mukaan matkalle. Lisäksi sen voi annostella annosmaljoihin, jolloin sitä voi käyttää taka-away-annoksina tai joulupöydässä.
- 10 Annosta
Method
Submitted by Zia Johansen on Mon, 10/05/2020 - 04:19
AINESOSAT
- 200 g Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- 300 g omenakuutioita
- 250 g punasipulia viipaleina
- 2 rkl keltaista currya
- 1 rkl kurkumaa
- 1 rkl hunajaa
- 75 g OSCAR® Paistettu Maku
- 2 dl vettä
- 200 g ranskankermaa (18 %)
- 200 g majoneesia
- Paahda kurkuma, curry, omenat ja punasipuli pannulla. Lisää vesi ja keitä, kunnes omenat ovat kypsiä. Mausta hunajalla ja 50 g:lla OSCAR® Paistettu Maku. Anna jäähtyä.
- Kiehauta Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces ja 25 g OSCAR® Paistettu Maku vedessä ja anna vetäytyä liemessä noin 10 minuuttia. Tarkoituksena on saada Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces mureammaksi ja lisätä tilavuutta; tuote imee jopa 50 % nestettä.
- Kääntele currysekoituksen sekaan ranskankerma, majoneesi ja Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces. Mausta suolalla ja pippurilla.
Related Product
Chef's Tip
Tarjoile curry rapeiden parmesaanilastujen, leveälehtisen persiljan ja tuoreiden omenaviipaleiden kanssa.