Rustiikkinen currysalaatti, jossa on omenaa, punasipulia ja Fillet Pieces

Käytä tätä kasvissalaattia voileipien tai wrapien täytteenä, jotta vieraat voivat ottaa sen helposti mukaan matkalle. Lisäksi sen voi annostella annosmaljoihin, jolloin sitä voi käyttää taka-away-annoksina tai joulupöydässä. 

  • 10 annosta

Valmistusohje

Ainesosat

200 g Hälsans Kök® Fillet Pieces 
300 g omenakuutioita 
250 g punasipulia viipaleina
2 rkl keltaista currya 
1 rkl kurkumaa
1 rkl hunajaa 
75 g OSCAR® Paistettu Maku
2 dl vettä
200 g ranskankermaa (18 %)
200 g majoneesia 

  1. Paahda kurkuma, curry, omenat ja punasipuli pannulla. Lisää vesi ja keitä, kunnes omenat ovat kypsiä. Mausta hunajalla ja 50 g:lla OSCAR® Paistettu Maku. Anna jäähtyä.
  2. Kiehauta Hälsans Kök® Fillet Pieces ja 25 g OSCAR® Paistettu Maku vedessä ja anna vetäytyä liemessä noin 10 minuuttia. Tarkoituksena on saada Hälsans Kök® Fillet Pieces mureammaksi ja lisätä tilavuutta; tuote imee jopa 50 % nestettä.
  3. Kääntele currysekoituksen sekaan ranskankerma, majoneesi ja Hälsans Kök® Fillet Pieces. Mausta suolalla ja pippurilla.
     

Chef's Tip

Tarjoile curry rapeiden parmesaanilastujen, leveälehtisen persiljan ja tuoreiden omenaviipaleiden kanssa.