Rustiikkinen currysalaatti, jossa on omenaa, punasipulia ja Sensational™ Fillet Pieces

Käytä tätä kasvissalaattia voileipien tai wrapien täytteenä, jotta vieraat voivat ottaa sen helposti mukaan matkalle. Lisäksi sen voi annostella annosmaljoihin, jolloin sitä voi käyttää taka-away-annoksina tai joulupöydässä. 

  • 10 Annosta

Method

AINESOSAT

  1. Paahda kurkuma, curry, omenat ja punasipuli pannulla. Lisää vesi ja keitä, kunnes omenat ovat kypsiä. Mausta hunajalla ja 50 g:lla OSCAR® Paistettu Maku. Anna jäähtyä.
  2. Kiehauta Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces ja 25 g OSCAR® Paistettu Maku vedessä ja anna vetäytyä liemessä noin 10 minuuttia. Tarkoituksena on saada Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces mureammaksi ja lisätä tilavuutta; tuote imee jopa 50 % nestettä.
  3. Kääntele currysekoituksen sekaan ranskankerma, majoneesi ja Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces. Mausta suolalla ja pippurilla.

Chef's Tip

Tarjoile curry rapeiden parmesaanilastujen, leveälehtisen persiljan ja tuoreiden omenaviipaleiden kanssa.