

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Thu, 09/17/2020 - 04:46
AINESOSAT
- 34 isoa valkosipulinkynttä
- Voita
- 500 g kuorittuja tomaatteja
- 600 g Puljonki Signature Kasvis Demi Glace
- 90 g tomaattipyreetä
- 15 g kuivattua juustokuminaa
- 15 g kuivattua oreganoa
- 30 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 30 g OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
- 800 g Hälsans Kök® Vegan Mince
- 3 kananmunaa
- 10 paprikaa
LISUKKEET:
- 120 g raastettua gruyerejuustoa
- Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota voissa kattilassa.
- Lisää joukkuun kuoritut tomaatit, Puljonki Signature Kasvis Demi Glace ja tomaattipyree.
- Keitä kokoon ja mausta mausteilla, OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
- Keitä kastikepohjaa kokoon 10-20 min. Tarvittaessa voit saostaa sitä suurusteella. Käytä 30 g/litra.
- Lisää Hälsans Kök® Vegan Mince kattilaan ja keitä vielä 2 minuuttia.
- Jäähdytä kastike, vatkaa munat ja kääntele kastikkeen joukkoon.
- Puolita ja puhdista paprikat.
- Täytä paprikanpuolikkaat kastikkeella ja levitä päälle juustoraastetta.
- Grillaa paprikoita, kunnes täyte on kuuma sekä juusto on sulanut ja muuttunut kullanruskeaksi.
Vinkki
Voidaan tarjoilla grilliruokanoutopöydässä tai ruoka-annoksissa liharuokien vaihtoehtona. Raikkailla yrteillä saat raikkaamman ja voimakkaamman maun.