Kasviksilla täytetyt paprikat

  • 10 Annosta

Valmistusohje

AINESOSAT

  • 34 isoa valkosipulinkynttä
  • Voita
  • 500 g kuorittuja tomaatteja
  • 600 g Puljonki Signature Kasvis Demi Glace
  • 90 g tomaattipyreetä
  • 15 g kuivattua juustokuminaa 
  • 15 g kuivattua oreganoa
  • 30 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
  • 30 g OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
  • 800 g Hälsans Kök® Vegan Mince
  • 3 kananmunaa
  • 10 paprikaa 

 

LISUKKEET:

  • 120 g raastettua gruyerejuustoa
  1. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota voissa kattilassa.
  2. Lisää joukkuun kuoritut tomaatit, Puljonki Signature Kasvis Demi Glace ja tomaattipyree.
  3. Keitä kokoon ja mausta mausteilla, OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
  4. Keitä kastikepohjaa kokoon 10-20 min. Tarvittaessa voit saostaa sitä suurusteella. Käytä 30 g/litra.
  5. Lisää Hälsans Kök® Vegan Mince kattilaan ja keitä vielä 2 minuuttia.
  6. Jäähdytä kastike, vatkaa munat ja kääntele kastikkeen joukkoon.
  7. Puolita ja puhdista paprikat.
  8. Täytä paprikanpuolikkaat kastikkeella ja levitä päälle juustoraastetta.
  9. Grillaa paprikoita, kunnes täyte on kuuma sekä juusto on sulanut ja muuttunut kullanruskeaksi.

Vinkki

Voidaan tarjoilla grilliruokanoutopöydässä tai ruoka-annoksissa liharuokien vaihtoehtona. Raikkailla yrteillä saat raikkaamman ja voimakkaamman maun.