Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Kastike kuivatuista oliiveista (vegaani)
Tarjoiluehdotus: Paistettuja gnoccheja, suppilovahveroita, huhtasieniä, pinaattia ja oliivikastiketta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
1 l
Puljonki Signature Kasvis Demi Glace
15 mustaa kivetöntä oliivia
2 rkl oliiviöljyä
30 mustaa kuivattua oliivia
0,5 dl sherryetikkaa
suolaa ja pippuria
tarvittaessa suurustetta
Valmistusohje
Hienonna oliivit ja soteeraa niitä oliiviöljyssä.
Lisää
Puljonki Signature Kasvis Demi Glace
ja kuumenna kiehuvaksi.
Murskaa kuivatut oliivit, lisää ne kastikkeeseen ja anna hautua, kunnes ne ovat pehmenneet.
Mausta kastike sherryetikalla, suolalla ja pippurilla.
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
1 l tetra
Näytä tuotetiedot