Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Karjalainen kalakeitto, perunoita ja tilliä
10
Annosta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
400 g perunakuutioita
100 g sipulikuutiota
100 g voita
2 l
Puljonki® Signature Kalaliemi
1 tl maustepippuria
3 laakerinlehteä
suolaa maun mukaan
400 g kuhafileitä
200 g taimenta tai lohta
5 dl kermaa
30 g tuoretta tilliä
Valmistus
Freesaa perunakuutiot ja sipulikuutiot kevyesti voissa. Lisää
Puljonki® Signature Kalaliemi
ja mausteet. Keitä kunnes perunakuutiot ovat kypsiä.
Leikkaa kala isohkoiksi paloiksi ja kypsennä keitossa. Viimeistele keitto ennen tarjoilua kermalla ja tillisilpulla.
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Signature Kalaliemi
1 l tetra
Näytä tuotetiedot