Kala/äyriäiset

Karjalainen kalakeitto, perunoita ja tilliä

  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 400 g perunakuutioita
  • 100 g sipulikuutiota
  • 100 g voita
  • 2 l Puljonki® Signature Kalaliemi
  • 1 tl maustepippuria
  • 3 laakerinlehteä
  • suolaa maun mukaan
  • 400 g kuhafileitä
  • 200 g taimenta tai lohta
  • 5 dl kermaa
  • 30 g tuoretta tilliä

Valmistus 

  1. Freesaa perunakuutiot ja sipulikuutiot kevyesti voissa. Lisää Puljonki® Signature Kalaliemi ja mausteet. Keitä kunnes perunakuutiot ovat kypsiä.
  2. Leikkaa kala isohkoiksi paloiksi ja kypsennä keitossa. Viimeistele keitto ennen tarjoilua kermalla ja tillisilpulla.