Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Lämmin kalakastike ruskistetusta voista
10
Annosta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
1 l
Puljonki Signature Kalaliemi
1,5 dl valkoviiniä
5 kokonaista pippuria
2,5 dl kuohukermaa
6 kananmunankeltuaista
200 g suolatonta ruskistettua voita
dijonsinappia
1 sitruunan mehu
Valmistusohje
Keitä
Puljonki Signature Kalaliemi
, valkoviiniä ja pippureita, kunnes jäljellä on puolet. Siivilöi liemi.
Lisää kerma ja saosta miedolla lämmöllä keltuaisten avulla.
Lisää voi. Mausta sinapilla ja sitruunamehulla.
Kastiketta ei saa enää tämän jälkeen keittää, mutta se on juoksettumisen estämiseksi pidettävä lämpimänä.
Vinkki
: Kastikkeen voi tarjoilla sifonista.
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Signature Kalaliemi
1 l tetra
Näytä tuotetiedot