

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Tue, 03/23/2021 - 06:04
Ainesosat
- 10 kpl Hälsans Kök® Burger Deluxe
- 5 sipulia viipaloituna
- 3 rkl oliiviöljyä
- 10 g sinihomejuustoa viipaleina
- 5 suurta tomaattia viipaloituna
- 250 g jäävuorisalaattia
- 10 hampurilaissämpylää
- 10 maissintähkää
- oliiviöljyä
- salaattimajoneesia
- Kuumenna uuni 180 °C:een (kiertoilma 160 °C).
- Kuumenna öljy pannulla ja paista sipuleita miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia.
- Keitä maissintähkiä kattilassa 5–8 minuuttia. Paista ne pannulla öljytilkassa. Muista käännellä niitä usein.
- Laita jäiset Hälsans Kök® Burger Deluxe uunipellille ja paista uunissa 12–15 minuuttia. Kääntele pihvejä paistoajan puolivälissä. Ota pihvit uunista, aseta juustoviipale jokaisen hampurilaispihvin päälle ja kypsennä vielä 3–4 minuuttia.
- Kuumenna hampurilaissämpylöitä uunissa 2 minuuttia.
- Kokoa hampurilaiset voitelemalla hampurilaissämpylät salaattimajoneesilla. Rakenna hampurilainen salaatista, tomaateista, hampurilaispihveistä ja paistetusta sipulista. Tarjoa grillattujen maissien kanssa.
RESEPTEISSÄ KÄYTETYT TUOTTEET
