Juustohampurilainen maissintähkien kanssa

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

  • 10 kpl Hälsans Kök® Burger Deluxe
  • 5 sipulia viipaloituna
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 10 g sinihomejuustoa viipaleina
  • 5 suurta tomaattia viipaloituna
  • 250 g jäävuorisalaattia
  • 10 hampurilaissämpylää
  • 10 maissintähkää
  • oliiviöljyä
  • salaattimajoneesia
  1. Kuumenna uuni 180 °C:een (kiertoilma 160 °C). 
  2. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipuleita miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia.
  3. Keitä maissintähkiä kattilassa 5–8 minuuttia. Paista ne pannulla öljytilkassa. Muista käännellä niitä usein.
  4. Laita jäiset Hälsans Kök® Burger Deluxe uunipellille ja paista uunissa 12–15 minuuttia. Kääntele pihvejä paistoajan puolivälissä. Ota pihvit uunista, aseta juustoviipale jokaisen hampurilaispihvin päälle ja kypsennä vielä 3–4 minuuttia.
  5. Kuumenna hampurilaissämpylöitä uunissa 2 minuuttia. 
  6. Kokoa hampurilaiset voitelemalla hampurilaissämpylät salaattimajoneesilla. Rakenna hampurilainen salaatista, tomaateista, hampurilaispihveistä ja paistetusta sipulista. Tarjoa grillattujen maissien kanssa.