Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Juurisellerikebab
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainesosat
Juuriselleri
Suolaa (juurisellerin peittämiseen)
OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste
Paahdettuja seesaminsiemeniä
Karhunlaukkaöljyä
Valmistusohje
Pese multa pois sellerin pinnasta. Aseta selleri GN-vuokaan ja peitä suolalla.
Paista selleriä 180-asteisessa uunissa 2–2,5 tuntia.
Ota selleri pois uunista ja anna jäähtyä. Lyö reikä suolakuoreen.
Nosta selleri suolasta ja harjaa ylimääräinen suola pois.
Leikkaa selleri ohuiksi viipaleiksi mandoliiniraudalla tai viipalointikoneella.
Levitä viipaleet alustalle ja sivele maun mukaan
OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste
.
Pujota vartaaseen ja grillaa hetki kuumassa grillissä.
Ripottele pinnalle paahdettuja seesaminsiemeniä ja karhunlaukkaöljyä. Tarjoile lisänä esimerkiksi valkosipulijogurttia tai
OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot