Juurisellerikebab

    RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

    Ainesosat

    Valmistusohje

    1. Pese multa pois sellerin pinnasta. Aseta selleri GN-vuokaan ja peitä suolalla. 
    2. Paista selleriä 180-asteisessa uunissa 2–2,5 tuntia. 
    3. Ota selleri pois uunista ja anna jäähtyä. Lyö reikä suolakuoreen. 
    4. Nosta selleri suolasta ja harjaa ylimääräinen suola pois.
    5. Leikkaa selleri ohuiksi viipaleiksi mandoliiniraudalla tai viipalointikoneella. 
    6. Levitä viipaleet alustalle ja sivele maun mukaan OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste.
    7. Pujota vartaaseen ja grillaa hetki kuumassa grillissä. 
    8. Ripottele pinnalle paahdettuja seesaminsiemeniä ja karhunlaukkaöljyä. Tarjoile lisänä esimerkiksi valkosipulijogurttia tai OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna.