

Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/18/2021 - 03:12
Ainesosat
- 10 kpl Hälsans Kök® Vegan Schnitzel
- 1 kg keitettyä japanilaista riisiä
- 500 g suippokaalia
- 300 g japanilaista currytahnaa
- 250 g porkkanoita
- 600 g perunoita
- 1 kg sipulia
- 60 ml neutraalinmakuista öljyä
- 1,5 l vettä
- Hienonna sipuli ja leikkaa perunat ja porkkanat suuriksi 2 cm:n kuutioiksi.
- Kuumenna öljy suuressa kattilassa ja paista sipulia 10 minuuttia keskilämmöllä. Lisää peruna- ja porkkanakuutiot ja keitä 5 minuuttia.
- Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Alenna lämpötilaa ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
- Lisää currytahna. Peitä kattila kannella ja anna kiehua 10 minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes koostumus muistuttaa valkokastiketta. Keitä tarvittaessa lisää kokoon tai lisää vettä. Mausta.
- Paista Hälsans Kök® Vegan Schnitzel rapeiksi pannulla, hienonna suippokaalit ja kuumenna riisi.
- Tarjoile kaikki ainekset kulhossa.
Related Product

Chef's Tip
- Tarjoile hillotun inkiväärin kanssa.
- Mausta Vegan Schnitzel kimchillä ja chilillä
- Voit myös valmistaa Vegan Schnitzel uunissa tai friteerata ne.