Japanilainen katsu curry ja sticky rice

  • 10 Annosta

Method

Ainesosat

  • 10 kpl Hälsans Kök® Vegan Schnitzel
  • 1 kg keitettyä japanilaista riisiä 
  • 500 g suippokaalia
  • 300 g japanilaista currytahnaa
  • 250 g porkkanoita
  • 600 g perunoita
  • 1 kg sipulia 
  • 60 ml neutraalinmakuista öljyä 
  • 1,5 l vettä 
     
  1. Hienonna sipuli ja leikkaa perunat ja porkkanat suuriksi 2 cm:n kuutioiksi. 
  2. Kuumenna öljy suuressa kattilassa ja paista sipulia 10 minuuttia keskilämmöllä. Lisää peruna- ja porkkanakuutiot ja keitä 5 minuuttia. 
  3. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Alenna lämpötilaa ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. 
  4. Lisää currytahna. Peitä kattila kannella ja anna kiehua 10 minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes koostumus muistuttaa valkokastiketta. Keitä tarvittaessa lisää kokoon tai lisää vettä. Mausta.
  5. Paista Hälsans Kök® Vegan Schnitzel rapeiksi pannulla, hienonna suippokaalit ja kuumenna riisi.
  6. Tarjoile kaikki ainekset kulhossa.

Chef's Tip

  • Tarjoile hillotun inkiväärin kanssa. 
  • Mausta Vegan Schnitzel kimchillä ja chilillä
  • Voit myös valmistaa Vegan Schnitzel uunissa tai friteerata ne.