Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Hummer Bisquea
10
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
2 salottisipulia
1 fenkoli
2 valkosipulinkynttä
60 g tomaattipyreetä
1 tähtianis
2 dl konjakkia
1,2 l vettä
80 ml
OSCAR® Hummerifondi tiiviste
20 ml
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
6 dl kermaa
100 g voita
1 sitruuna
suolaa ja pippuria
Piment d'espelette (vaihtoehtoisesti savustettua paprikaa)
Valmistusohje
Hienonnettu salottisipuli, valkosipuli ja fenkoli ”poltetaan” rasvassa yhdessä tomaattipyreen kanssa. Lisää tähtianis ja konjakki ja anna konjakin redusoitua 50 %.
Lisää vesi,
OSCAR® Hummerifondi tiiviste
ja
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
ja anna kiehua hiljalleen makujen syventämiseksi, kuitenkin redusoimatta kastiketta.
Siivilöi ja lisää kerma.
Kiehauta ja sekoita voin kanssa juuri ennen tarjoilua.
Mausta sitruunalla, konjakilla, suolalla ja pippurilla.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Hummerifondi tiiviste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot