Hummer Bisquea

  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 2 salottisipulia
  • 1 fenkoli 
  • 2 valkosipulinkynttä 
  • 60 g tomaattipyreetä
  • 1 tähtianis
  • 2 dl konjakkia 
  • 1,2 l vettä 
  • 80 ml OSCAR® Hummerifondi tiiviste
  • 20 ml OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
  • 6 dl kermaa 
  • 100 g voita
  • 1 sitruuna 
  •  suolaa ja pippuria
  • Piment d'espelette (vaihtoehtoisesti savustettua paprikaa) 

Valmistusohje

  1. Hienonnettu salottisipuli, valkosipuli ja fenkoli ”poltetaan” rasvassa yhdessä tomaattipyreen kanssa. Lisää tähtianis ja konjakki ja anna konjakin redusoitua 50 %.
  2. Lisää vesi, OSCAR® Hummerifondi tiiviste ja OSCAR® Simpukkafondi tiiviste ja anna kiehua hiljalleen makujen syventämiseksi, kuitenkin redusoimatta kastiketta. 
  3. Siivilöi ja lisää kerma. 
  4. Kiehauta ja sekoita voin kanssa juuri ennen tarjoilua.
  5. Mausta sitruunalla, konjakilla, suolalla ja pippurilla.