Kuumenna tilkka öljyä paksupohjaisessa kattilassa ja kuullota sipuli, porkkanat, selleri ja sienisilppu pehmeiksi ja karamellisoituneiksi. Nosta ne pois kattilasta ja laita sivuun.
Kuori myskikurpitsa, leikkaa pieniksi lohkoiksi ja kääntele vaahterasiirappin sekä OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio kanssa. Pirskota päälle hieman öljyä ja paista leivinpaperilla vuoratulla pellillä, kunnes ne ovat kypsiä. Kääntele kurpitsapaloja kerran.
Kesäkurpitsa:
Kääntele kesäkurpitsat oliiviöljyssä kuumassa kattilassa, lisää OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna ja tilkka vettä ja anna kiehua, kunnes ne ovat juuri pehmeitä ja kirkkaan vihreitä. Mausta.
Ohje:
Koristele pata-ateria rosmariinilla tai timjamilla ja tarjoa kesäkurpitsan kera.
Vinkki:
Valmista tämä maukas hirvipata täyteläisenä piirakana rapean taikinan kera.
Korvaa hirvennliha naudanlihalla tai lampaalla.
Korvaa kurpitsa kullanvärisillä viipaleilla, jotka on valmistettu bataatti- tai perunalastuista.