Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Kana
Helmikanaa, ankanrasvassa paistettuja perunoita ja huhtasienikastiketta
10
Annosta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
2 helmikanaa, noin 2,8 kg
Perunat:
1 kg perunoita
600 g ankanrasvaa
Huhtasienikastike:
500 ml
Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond
40 g
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
30 g kuivattuja huhtasieniä
2 dl kermaa
70 g voita
50 g ranskankermaa (48 %)
Lisukkeeksi:
10 pinaattia
50 g voita
5 g suolaa
2 g pippuria
Valmistusohje
Kypsennä kokonaiset helmikanat uunissa. Paloittele ennen tarjoilua.
Kuori ja kuutioi perunat ja keitä ne kypsiksi ankanrasvassa. Ruskista juuri ennen tarjoilua uunissa.
Soteeraa liotetut huhtasienet voissa ja glaseeraa
Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond
. Siivilöi huhtasienet pois ja pane sivuun odottamaan.
Lisää kastikkeen joukkoon kerma ja
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
ja keitä kokoon, kunnes jäljellä on 250 ml.
Vatkaa fondi, voi ja ranskankerma ennen tarjoilua vaahtoavaksi kastikkeeksi. Lisää huhtasienet.
Kiehauta pinaatit nopeasti voilla maustetussa vedessä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Video of White wine Reduction Chicken Morrel white wine blanquet spinach
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond
1 l tetra
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot