Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Härkäramen
5
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
inkivääriä
chiliä
1,5 l
Puljonki® Lihaliemi
45 g
OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
30 g hoisin-kastiketta
30 g valkoista misotahnaa
45 ml soijakastiketta, vähäsuolaista
Ehdotuksia muiksi ainesosiksi:
soba-nuudeleita
ituja
kevätsipulia
enokisieniä
kypsennettyä häränrintaa
korianteria
shoyu tamago (soijakastikemunia)
Valmistusohje:
Leikkaa haluamasi määrä inkivääriä ja chiliä viipaleiksi.
Sekoita kaikki ainesosat keskenään. Anna ramenin kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia.
Siivilöi ramenkeittopohja. Kuumenna se ja kaada keitettyjen sobanuudeleiden päälle.
Ripottele pinnalle ituja, kevätsipulia, enoki-sieniä, sesaaminsiemeniä ja shoyu tamagoa.
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Lihaliemi
1 l tetra
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
450 g purkki
Näytä tuotetiedot