Harissa kofta mausteisen coleslawn ja ohutleivän kanssa

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

  1. Sekoita sulatetut Hälsans Kök® Sensational™ Burger harissamausteen ja OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste kanssa.
  2. Muotoile seos koftiksi bambuvartaisiin.
  3. Kuumenna uuni ja uunipelti 250 °C:een. 
  4. Grillaa koftia uunissa 5–7 minuuttia, kunnes niiden sisälämpötila on 74 °C.
  5. Leikkaa kaali ja punasipuli ohuiksi suikaleiksi ja sekoita ne majoneesin sekä karkeasti hienonnetun mintun ja persiljan kanssa. 
  6. Lämmitä ohutleivät uunissa. 
  7. Kasta koftat harissatahnaan ja tarjoile ohutleivän ja mausteisen coleslawn kanssa.

Vinkki

  • Lisää kaalisalaattiin kikherneitä.