

Method
Submitted by Zia Johansen on Tue, 03/23/2021 - 05:38
Ainesosat
- 10 Hälsans Kök® Sensational™ Burger, sulatettuina
- 1 rkl Harissa-maustetta
- 25 ml OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste
- 20 kpl bambuvarrasta
- 300 g suippokaalia
- 300 g punakaalia
- 100 g punasipulia
- 10 g minttua
- 20 g persiljaa
- 10 ohutleipää
- 75 ml Harissa-tahnaa
- 100 ml majoneesia
- Sekoita sulatetut Hälsans Kök® Sensational™ Burger harissamausteen ja OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste kanssa.
- Muotoile seos koftiksi bambuvartaisiin.
- Kuumenna uuni ja uunipelti 250 °C:een.
- Grillaa koftia uunissa 5–7 minuuttia, kunnes niiden sisälämpötila on 74 °C.
- Leikkaa kaali ja punasipuli ohuiksi suikaleiksi ja sekoita ne majoneesin sekä karkeasti hienonnetun mintun ja persiljan kanssa.
- Lämmitä ohutleivät uunissa.
- Kasta koftat harissatahnaan ja tarjoile ohutleivän ja mausteisen coleslawn kanssa.
Related Product
Chef's Tip
- Lisää kaalisalaattiin kikherneitä.