härkä

Häränhäntälastuja ja sipulimoussea

  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

Sipulimousse:

Valmistusohje

  1. Keitä Puljonki® Signature Häränhäntä Jus, liha, vesi, kaurahiutaleet ja tapiokajauhot löysäksi puuroksi.
  2. Vatkaa sähkövatkaimella ja levitä ohueksi levyksi silikonialustalle. Kuivata puuroa 60-asteisessa uunissa noin 15 tuntia.
  3. Pese sitruunatimjami, kuivaa hyvin ja hienonna morttelissa yhdessä suolan kanssa.
  4. Friteeraa puurolastut juuri ennen tarjoilua kuumassa öljyssä ja mausta sitruunatimjamisuolalla.
  5. Kuullota sipulit voissa kullankeltaisiksi. Lisää Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond.
  6. Keitä löysäksi puuroksi ja soseuta tasaiseksi. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunatimjamin lehdillä.