Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Hampurilainen ja fermentoitua valkosipulimajoneesia
10
Annosta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
Fermentoitu valkosipulimajoneesi:
200 g majoneesia
40 g
OSCAR Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
Hampurilaiset:
10 briossisämpylää
10 pihviä, noin 220 g
200 g kuivasuolattua pekonia
150 g cheddarjuustoa
Lisukkeeksi:
150 g rucolaa
150 g hillottua punasipulia
100 g ketsuppia
1 kg ranskanperunoita
Valmistusohje
Sekoita
OSCAR Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
majoneesin joukkoon.
Paista pekoni rapeaksi. Grillaa pihvit ja sämpylät.
Aseta pekonit pihvien päälle ja sulata cheddarviipaleet niiden päälle. Halutessasi voit tehdä tämän kaasupolttimella.
Levitä pohjasämpylälle valkosipulimajoneesia ja ketsuppia. Nosta päälle salaatinlehtiä, pihvi ja hillottua punasipulia. Paina kansi päälle.
Tarjoa lisukkeena ranskanperunoita. Valkosipulimajoneesi sopii niille dippikastikkeeksi.
Video of Burger ja majoneesi fermentoidusta valkosipulista
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
450 g purkki
Näytä tuotetiedot