Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Kana
Gyuzoa ja broileria
20 annosta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
300 g pilkottua broilerinlihaa
60 g kevätsipulia hienoksi silputtuna
25 ml
OSCAR® Kanafondi tiiviste
10 ml
OSCAR® Paistettu Maku
vastajauhettua pippuria
dumplings-taikinaa 20 kappaletta varten
1 dl
Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond
Valmistusohje
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Aseta massaa 1 tl dumplingtaikinapaloille ja sulje nyytti
Höyrytä dumplingeja 10 minuuttia tai öljyä pannu ja paista niitä 5 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita
Lisää pannulle 1 dl
Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond
. Anna hautua pannulla matalassa lämpötilassa 5 minuuttia
Dumplingit ovat nyt valmiita tarjottavaksi
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond
1 l tetra
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Kanafondi tiiviste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Paistettu Maku
1 l pullo
Näytä tuotetiedot