Grillattuja yakatori-tikkuja, fermentoitua pippurikastiketta ja inkiväärillä maustettua kurkkusalaattia

Japani

Tuo seuraavaan buffetmenuusi tuulahdus Japanista näillä helposti valmistettavilla yakitori-grillivartailla. Se on suosittu japanilainen katuruoka. Yakitori on tehty mureista broileripaloista, jotka on laitettu vartaisiin ja grillattu avotulella tai erittän kuumassa grillissä.

  • 10 Annosta

Method

AINESOSAT

Fermentoitu pippuri- ja hunajaglaseeraus

Koristeeksi

  • 100 g herneenversoja
  • mustia seesaminsiemeniä
     
  1. Liota grillivartaita vedessä vähintään tunnin ajan.
  2. Liota Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces, OSCAR® Paistettu Maku, vedessä ja soijakastikkeessa 30 minuuttia ja kaada sitten vesi pois.
  3. Kuori kurkut. Leikkaa ne puoliksi pituussuunnassa ja leikkaa sitten isoiksi 2 cm:n paloiksi.
  4. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi ja huuhtele ne kaksi kertaa kylmässä vedessä. Kaada vesi pois ja kääntele kurkkujen ja hillotun inkiväärin kanssa salaatiksi.
  5. Yhdistä OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna soijakastikkeen ja hunajan kanssa ja sekoita hyvin.
  6. Sekoita Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces seesamiöljyn kanssa ja laita ne grillivartaisiin.
  7. Grillaa kuumassa grillissä 1–2 minuuttia kummaltakin puolelta.
  8. Sivele lämpimät tikut fermentoidulla pippurikastikkeella ja tarjoa kurkkusalaatin ja herneenversojen kanssa. Koristele mustilla seesaminsiemenillä.
     

Chef's Tip

  • Voit lisätä kurkkusalaattiin raakoja punajuuria, kiinalaisia retiisejä tai porkkanoita.
  • Tarjoile grillivartaiden kanssa sushiriisiä.