Grillattua hapanleipää murskattujen herneiden, salaatin ja Vegan Schnitzel kanssa

  • 10 Annosta

Method

Ainesosat

  1. Kuori porkkanat, leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi mandoliiniraudalla ja laita jääveteen, jotta niistä tulee rapeita. 
  2. Kuullota sipulia ja valkosipulia miedolla lämmöllä puolessa oliiviöljystä. Lisää herneet ja paista 1–2 minuuttia. 
  3. Sekoita kaikki ainekset OSCAR® Kasvisfondi tiiviste, OSCAR® Premium Sitruunatahna ja lopun oliiviöljyn kanssa. Mausta pippurilla.
  4. Huuhtele salaatti ja sekoita se porkkanatikkujen ja herneenversojen kanssa.
  5. Friteeraa Hälsans Kök® Vegan Schnitzel 170 °C:ssa 3–4 minuuttia.
  6. Voitele grillattu hapanleipä hernesoseella ja lisää sitten friteerattu Hälsans Kök® Vegan Schnitzel ja salaatti .

Chef's Tip

  • Polta kourallinen herneitä kaasupolttimella ja käytä niitä täytteenä antaaksesi voileivälle hieman "grillatun" maun.
  • Käytä täytettä wrapissa.