

Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/25/2021 - 05:06
Ainesosat
- 10 Hälsans Kök® Vegan Schnitzel
- 10 viipaletta grillattua hapanleipää
- 6 porkkanaa, eri värejä
- 500 g herneitä (pakaste)
- 1 sipuli hienonnettuna
- 2 suurta valkosipulinkynttä hienonnettuina
- 40 ml OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
- 30 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
- 60 ml oliiviöljyä
- pippuria
- herneenversoja
- friseesalaattia
- Kuori porkkanat, leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi mandoliiniraudalla ja laita jääveteen, jotta niistä tulee rapeita.
- Kuullota sipulia ja valkosipulia miedolla lämmöllä puolessa oliiviöljystä. Lisää herneet ja paista 1–2 minuuttia.
- Sekoita kaikki ainekset OSCAR® Kasvisfondi tiiviste, OSCAR® Premium Sitruunatahna ja lopun oliiviöljyn kanssa. Mausta pippurilla.
- Huuhtele salaatti ja sekoita se porkkanatikkujen ja herneenversojen kanssa.
- Friteeraa Hälsans Kök® Vegan Schnitzel 170 °C:ssa 3–4 minuuttia.
- Voitele grillattu hapanleipä hernesoseella ja lisää sitten friteerattu Hälsans Kök® Vegan Schnitzel ja salaatti .
Chef's Tip
- Polta kourallinen herneitä kaasupolttimella ja käytä niitä täytteenä antaaksesi voileivälle hieman "grillatun" maun.
- Käytä täytettä wrapissa.