Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Kala/äyriäiset
Grillattu mustekala
Kanssa marinoituja porkkanoita ja kaalia
10
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
3-4 kg mustekalaa (8 jalkaa)
4 litraa vettä
120 ml
OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste
Marinadi:
80 ml
OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste
40 ml
OSCAR® Kalafondi tiiviste
4 kpl lime
4 dl öljyä
2 tl jauhettua korianterin
siemeniä
2 valkosipulin kynsi
4 rkl savustettu paprika
Suolatut kasvikset:
4 kpl porkkanoita
1/2 keräkaali
4 kpl paprikaa
1 dl riisiviinaetikkaa
50 g sokeria
20 ml
OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
Valmistusohje
Keitä mustekala 40 minuuttia vedessä jossa on
OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste
.
Sekoita kaikki marinadin ainekset ja marinoi mustekalaa vähintään yksi päivä.
Grillaa valutettu ja kuivattu mustekala 3-5 minuuttia kuumalla grillillä.
Marinoi suikaloidut kasvikset sokerissa, riisiviinaetikassa ja
OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste
0,98 l pullo
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Kalafondi tiiviste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot