Vegan Balls glaseerattujen gnocchien ja grillatun kesäkurpitsan kanssa

  • 10 Annosta

Valmistusohje

AINESOSAT

  1. Puolita kesäkurpitsa ja suolaa sitä 30 minuuttia. 
  2. Grillaa kesäkurpitsaa grillipannulla 3–4 minuuttia kummaltakin puolelta ja hienonna ne karkeasti. 
  3. Kiehauta Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace, OSCAR® Paistettu Maku ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
  4. Kiehauta gnocchit kevyesti suolatussa vedessä ja paista pannulla oliiviöljyssä kullanruskeiksi. Lisää hienonnetut punaiset paprikat ja paista 1–2 minuuttia. 
  5. Lisää demi glace -kastike ja glaseeraa gnocchit.
  6. Laita Hälsans Kök® Vegan Balls pannulle. 
  7. Tarjoile ruoka tuoreen basilikan ja grillatun kesäkurpitsan kanssa. 
     

Vinkki

  • Pohjana voi käyttää kaikenlaisia viljoja ja palkokasveja.