Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Glaseerattu punakaali
Tuoretta punakaalia, ruokaomenaa, punaherukkahyytelöä ja OSCAR® Paistettu Maku -maustetta.
10
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
1 kg tuoretta punakaalia suikaleina
2 omenaa kuutioina
200 g herukkahyytelöä
80 ml
OSCAR® Paistettu Maku
100 g sokeria
2 dl etikkaa
kanelia, tähtianista, neilikkaa
Valmistusohje
Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi ja laita kiehumaan kylmään veteen.
Kaada vesi pois ja lisää loput ainekset.
Keitä punakaalia, kunnes se on mureaa ja mausta suolalla ja pippurilla.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Paistettu Maku
1 l pullo
Näytä tuotetiedot