

Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/25/2021 - 08:30
AINESOSAT
- 10 viipaletta hapanleipää ilman kuorta
- 2 kg paistettuja tomaatteja
- 12 paistettua punaista paprikaa
- 2 punasipulia
- 5 valkosipulinkynttä
- 4 dl oliiviöljyä
- 80 ml OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
- 1 dl sherryetikkaa
- suolaa ja pippuria
- 600 g Hälsans Kök® Vegan Mince
- 10 padron-paprikaa
- 30 ml OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste
- 10 viipaletta grillattua hapanleipää
- Liota hapanleipä pehmeäksi vedessä.
- Poista mahdollisimman suuri osa paistettujen tomaattien ja paprikoiden kuoresta.
- Kuori punasipuli ja leikkaa se neljään osaan.
- Sekoita paprikat, tomaatit, punasipuli ja valkosipuli OSCAR® Kasvisfondi tiiviste kanssa.
- Lisää oliiviöljy hitaasti ja soseuta tasaiseksi keitoksi.
- Mausta etikalla, suolalla ja pippurilla ja anna keiton jäähtyä kokonaan.
- Leikkaa padron-paprika ohuiksi viipaleiksi ja soteeraa niitä Hälsans Kök® Vegan Mince ja OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste kanssa 2–3 minuuttia.
- Tarjoile keiton kanssa paistettua Hälsans Kök® Vegan Mince, padron-parikaa ja grillattua hapanleipää.
Chef's Tip
- Korvaa Vegan Mince Hälsans Kök® Sensational™ Sausage
- Käytä gazpachoa kastikkeena muihin ruokiin.