Gazpacho pikapaistetun Vegan Mince ja padron-paprikoiden kanssa

  • 10 Annosta

Valmistusohje

AINESOSAT

  1. Liota hapanleipä pehmeäksi vedessä. 
  2. Poista mahdollisimman suuri osa paistettujen tomaattien ja paprikoiden kuoresta. 
  3. Kuori punasipuli ja leikkaa se neljään osaan. 
  4. Sekoita paprikat, tomaatit, punasipuli ja valkosipuli OSCAR® Kasvisfondi tiiviste kanssa.
  5. Lisää oliiviöljy hitaasti ja soseuta tasaiseksi keitoksi.
  6. Mausta etikalla, suolalla ja pippurilla ja anna keiton jäähtyä kokonaan.
  7. Leikkaa padron-paprika ohuiksi viipaleiksi ja soteeraa niitä Hälsans Kök® Vegan Mince ja OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste kanssa 2–3 minuuttia. 
  8. Tarjoile keiton kanssa paistettua Hälsans Kök® Vegan Mince, padron-parikaa ja grillattua hapanleipää.
     

Vinkki