Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Fish and chips
4
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
4 kpl kolja tai turska fileetä, nahatonta ja ruodotonta
OSCAR Savu Maku mauste
voiteluun
Paneeraustaikina:
150 g vehnäjauhoa
1 tl leivinjauhetta
25 g
OSCAR Premium Sitruunatahna
25 g
OSCAR Premium Fermentoitu Pippuritahna
1 dl lager olutta
Valmistusohje
Leikkaa kala haluamasi kokoisiksi paloiksi ja voitele ne
OSCAR Savu Maku mauste
.
Anna imeytyä vähintään tunnin. Mitä pidempi aika, sitä intensiivisempi savun maku.
Sekoita paneeraustaikinan ainekset keskenään.
Pyöritä kalapalat taikinassa.
Friteeraa ne 175°C öljyssä kullankeltaisiksi.
Tarjoile kalat käsinleikattujen ranskanperunoiden ja
OSCAR Kasvisfondi tiiviste
maustetun tartar-kastikkeen kera.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Savu Maku mauste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Sitruunatahna
450 g purkki
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
450 g purkki
Näytä tuotetiedot