Fillet Pieces sienikreemin kera

Käytä tätä reseptiä vegaanisena vaihtoehtona klassiselle kanasalaatille ja tarjoa sen kanssa krassia ja paahdettua hapanleipää. Se sopii hyvin myös ulkona tarjoiltaviin jouluruoka-annoksiin.

  • 10 Annosta

Valmistusohje

AINESOSAT

  1. Kiehauta Hälsans Kök® Fillet Pieces ja OSCAR® Paistettu Maku vedessä ja anna vetäytyä 10 min liemessä. Tarkoituksena on saada Hälsans Kök® Fillet Pieces mureammaksi ja lisätä tilavuutta; tuote imee jopa 50 % nestettä. 
  2. Paahda sienet pannulla öljytilkassa kullanruskeiksi ja anna jäähtyä. 
  3. Kääntele majoneesiin sinappi, OSCAR® Sienifondi tiiviste, OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja sitruunankuori. 
  4. Kääntele jäähtyneet sienet ja Hälsans Kök® Fillet Pieces kerman sekaan. Lisää maun mukaan OSCAR® Sienifondi tiiviste
  5. Annostele krassin ja paahdetun hapanleivän kera.