Fillet Pieces sienikreemin kera

Käytä tätä reseptiä vegaanisena vaihtoehtona klassiselle kanasalaatille ja tarjoa sen kanssa krassia ja paahdettua hapanleipää. Se sopii hyvin myös ulkona tarjoiltaviin jouluruoka-annoksiin.

  • 10 annosta

Valmistusohje

Ainesosat

200 g Hälsans Kök® Fillet Pieces
25 g OSCAR® Paistettu Maku
300 g sieniä (esim. herkkusieniä)
400 g vegaanista majoneesia 
40 g OSCAR® Sienifondi tiiviste
1 rkl karkeaa sinappia 
1 rkl OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
luomusitruunan kuori 

  1. Kiehauta Hälsans Kök® Fillet Pieces ja OSCAR® Paistettu Maku vedessä ja anna vetäytyä 10 min liemessä. Tarkoituksena on saada Hälsans Kök® Fillet Pieces mureammaksi ja lisätä tilavuutta; tuote imee jopa 50 % nestettä. 
  2. Paahda sienet pannulla öljytilkassa kullanruskeiksi ja anna jäähtyä. 
  3. Kääntele majoneesiin sinappi, OSCAR® Sienifondi tiiviste, OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja sitruunankuori. 
  4. Kääntele jäähtyneet sienet ja Hälsans Kök® Fillet Pieces kerman sekaan. Lisää maun mukaan OSCAR® Sienifondi tiiviste
  5. Annostele krassin ja paahdetun hapanleivän kera.