"Omenakinkku" Fillet Pieces, omenaa ja sipulia

  • 10 annosta

Valmistusohje

Ainesosat

800 g Hälsans Kök® Fillet Pieces 
16 omenaa viipaleina        
8 punasipulia viipaleina
1 dl sokeria
4 dl säilöttyä omenaviinietikkaa
vettä 
OSCAR® Savu Maku mauste
timjamia
 

  1. Paista Hälsans Kök® Fillet Pieces rapeiksi öljytilkassa, lisää punasipuli ja paista kevyesti pehmeiksi. On tärkeää, että sipulit eivät ole täysin pehmeitä. 
  2. Lisää omenat, sokeri ja omenaviinietikka ja anna niiden pehmetä 4–6 minuuttia (lisää tarvittaessa vettä).
  3. Mausta OSCAR® Savu Maku mauste ja etikalla ja sokerilla, kunnes hapokkuus ja makeus ovat tasapainossa.
  4. Tarjoa ”omenakinkku” tuoreen timjamin ja täysjyväleivän kanssa.