

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Tue, 10/06/2020 - 00:16
AINESOSAT
- 800 g Hälsans Kök® Fillet Pieces
- 16 omenaa viipaleina
- 8 punasipulia viipaleina
- 1 dl sokeria
- 4 dl säilöttyä omenaviinietikkaa
- vettä
- OSCAR® Savu Maku mauste
- timjamia
- Paista Hälsans Kök® Fillet Pieces rapeiksi öljytilkassa, lisää punasipuli ja paista kevyesti pehmeiksi. On tärkeää, että sipulit eivät ole täysin pehmeitä.
- Lisää omenat, sokeri ja omenaviinietikka ja anna niiden pehmetä 4–6 minuuttia (lisää tarvittaessa vettä).
- Mausta OSCAR® Savu Maku mauste ja etikalla ja sokerilla, kunnes hapokkuus ja makeus ovat tasapainossa.
- Tarjoa ”omenakinkku” tuoreen timjamin ja täysjyväleivän kanssa.