Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Escabèche-kastike (vegaani)
Tarjoiluehdotus: Linssicassoulet ja escabèche-kastike
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
1 l
Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
1 fenkoli
2 lehtisellerin vartta
1 punainen paprika
2 rkl oliiviöljyä
30 g
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
1 sitruunan mehu
suolaa ja pippuria
2 kuorittua tomaattia
hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
Paloittele fenkoli, lehtiselleri ja paprika brunoise-kuutioiksi ja soteeraa oliiviöljyssä.
Lisää
Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
ja
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
ja kuumenna kiehuvaksi.
Mausta vastapuristetulla sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
Sekoita tomaatticoncassé ja hienonnettu persilja joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
1 l tetra
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot