

Method
Submitted by Zia Johansen on Tue, 03/23/2021 - 04:59
Ainesosat
- 10 kpl Hälsans Kök® Sensational™ Sausage
- 10 kpl englantilaista muffinia
- 5 kypsää avokadoa
- 5 luumutomaattia
- 100 ml aquafabaa (kikhernevettä)
- 10 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
- 500 ml miedon makuista öljyä
- 50 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 25 ml OSCAR® Paistettu Maku
- 2 keskivahvaa chiliä
- 1/2 nippua kirveliä
- 50 ml manteliöljyä
- Sekoita aquafabaa ja OSCAR® Premium Sitruunatahna tehosekoittimessa 30 sekuntia.
- Lisää hitaasti miedon makuista öljyä. Jos emulsio on liian paksua, voit lisätä hieman kylmää vettä.
- Mausta emulsio OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja OSCAR® Paistettu Maku.
- Paista Hälsans Kök® Sensational™ Sausage pannulla keskilämmöllä 6–8 minuuttia, kunnes niiden sisälämpötila on 74 °C.
- Leikkaa makkara pituussuunnassa neljäksi viipaleeksi.
- Leikkaa tomaatit 2 cm paksuiksi viipaleiksi ja grillaa ne pannulla.
- Puolita englantilaiset muffinit ja paahda ne.
- Puolita avokadot ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
- Voitele englantilaiset muffinit emulsiolla. Lisää sitten Hälsans Kök® Sensational™ Sausage ja tomaattiviipaleet. Tarjoile avokadoviipaleet lisukkeena hienonnetun chilin, kirvelin ja manteliöljyn kanssa.