Skip to main content
Display Menu Menu Nestlé Professional - Back to home
Change Country Link FI
  • Etusivu
  • OSCAR®
    • OSCAR Tuotteet
    • Tuotekatalogi
  • Puljonki®
    • PULJONKI Tuotteet
    • Tuotekatalogi
  • Hälsans Kök®
  • Inspiraatiota
  • Uutiset
  • Meistä
    • Henkilöstön yhteystiedot
    • Nestlé yhteiskunnassa
    • PlanetPro & NutriPro
    • Business Reboot
      • Reboot Creativity: Talous
      • Reboot Creativity: Boost your staff
      • Reboot Creativity: Annostarjoilu
resepti dippikastike

Dippikastike

Dippikastike esimerkiksi dumplingeille tai riisipaperirullille
    • Tulosta
    • Lataa
    • RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

    RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

    Ainekset

    • 10 g OSCAR Premium Sitruunatahna
    • 30 g OSCAR Paistettu Maku
    • 1 limetin kuori ja mehu
    • 1 dl seesamiöljyä

    Valmistusohje

    1. Sekoita OSCAR Premium Sitruunatahna, OSCAR Paistettu Maku sekä limetin mehu ja hienonnettu kuori keskenään
    2. Vatkaa öljy sekaan tipoittain. Mausta, jotta saat hapokkuuden ja makeuden tasapainoon

    Resepteissä käytetyt tuotteet

    oscar paistettu maku vegaani

    OSCAR® Paistettu Maku

    1 l pullo

    Näytä tuotetiedot
    oscar premium sitruunatahna

    OSCAR® Premium Sitruunatahna

    450 g purkki

    Näytä tuotetiedot
    Nestle Professional Food A/S

    Industrivej 36
    DK-4683 Rønnede

    Puljonki Oy

    c/o Nestle Finland Oy
    PL 50
    02151 Espoo

    Henkilöstön yhteystiedot
    Myynnin ja muun henkilöstön yhteystiedot.
    Sähköposti
    [email protected]
    Tehdas
    +358 20 7661166
    Vepsänjoentie 10
    83900 Juuka
    Myynti
    Keilasatama 5
    02151 Espoo
    Kerro meille
    Seuraa meitä somessa
    Instagram
    YouTube
    Takaisin ylös
    • Evästekäytäntö
    • Nestlén tietosuojailmoitus
    • Käyttöehdot
    • Sivukartta

    Nestle professional ® Nestlé 2021