Skip to main content
Display Menu Menu Nestlé Professional - Back to home
Change Country Link FI
  • Etusivu
  • OSCAR®
    • OSCAR Tuotteet
    • Tuotekatalogi
  • Puljonki®
    • PULJONKI Tuotteet
    • Tuotekatalogi
  • Hälsans Kök®
  • Inspiraatiota
  • Uutiset
  • Meistä
    • Henkilöstön yhteystiedot
    • Nestlé yhteiskunnassa
    • PlanetPro & NutriPro
    • Business Reboot
      • Reboot Creativity: Talous
      • Reboot Creativity: Boost your staff
      • Reboot Creativity: Annostarjoilu
resepti dippikastike

Dippikastike

Dippikastike esimerkiksi dumplingeille tai riisipaperirullille
    • Tulosta
    • Lataa
    • RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

    RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

    Ainekset

    • 10 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
    • 30 g OSCAR® Paistettu Maku
    • 1 limetin kuori ja mehu
    • 1 dl seesamiöljyä

    Valmistusohje

    1. Sekoita OSCAR® Premium Sitruunatahna, OSCAR® Paistettu Maku sekä limetin mehu ja hienonnettu kuori keskenään
    2. Vatkaa öljy sekaan tipoittain. Mausta, jotta saat hapokkuuden ja makeuden tasapainoon

    Resepteissä käytetyt tuotteet

    oscar paistettu maku vegaani

    OSCAR® Paistettu Maku

    1 l pullo

    Näytä tuotetiedot
    oscar premium sitruunatahna

    OSCAR® Premium Sitruunatahna

    450 g purkki

    Näytä tuotetiedot
    Nestle Professional Food A/S

    Industrivej 36
    DK-4683 Rønnede

    Puljonki Oy

    c/o Nestle Finland Oy
    PL 50
    02151 Espoo

    Henkilöstön yhteystiedot
    Myynnin ja muun henkilöstön yhteystiedot.
    Sähköposti
    [email protected]
    Tehdas
    +358 20 7661166
    Vepsänjoentie 10
    83900 Juuka
    Myynti
    Keilasatama 5
    02151 Espoo
    Kerro meille
    Seuraa meitä somessa
    Instagram
    YouTube
    Takaisin ylös
    • Evästekäytäntö
    • Nestlén tietosuojailmoitus
    • Käyttöehdot
    • Sivukartta

    Nestle professional ® Nestlé 2021