Corndogeja ja mumboa

  • 15 Annosta

Valmistusohje

AINESOSAT

CORNDOGIT:

MUMBO:

  • 2,5 dl punaviinietikkaa
  • 2,5 dl sokeria
  • 1,2 dl omenamehua
  • 1,2 dl tomaattipyreetä
  • 2 rkl vettä
  • 3 rkl OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
  • 2 tl tuorepuristettua inkiväärimehua
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl tabascoa
  • 1 tl sriracha-chilikastiketta
     

Corndogit:

  1. Sekoita kaikki kuivat ainesosat keskenään: vehnäjauo, maissijauho, sooda, sokeri ja suola.
  2. Lisää joukkoon kananmuna, piimä, OSCAR® Paistettu Maku ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna. Vatkaa taikina täysin sileäksi. Täytä sillä korkea lasi tai litran mitta.
  3. Kuumenna friteerausöljy 180 asteeseen.
  4. Kasta makkarat taikinaan ja friteeraa heti kullanruskeiksi. Valuta ne rasvaa imevällä paperilla.

Mumbo:

  1. Sekoita kaikki ainesosat kattilassa ja anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia, kunnes koostumus on sakea ja kermainen.
  2. Jäähdytä ja tarjoile corndogien kanssa.