Coq au vin

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

Lisukkeet:

  • 300 g herkkusieniä
  • 150 g pieniä punasipuleita
  • 200 g pekonia
  • 200 g persiljaa

Valmistusohje

  1. Paista kananrinnat öljyssä ja voissa medium-kypsiksi.
  2. Paista pekoni rapeaksi ja siirrä sivuun odottamaan. Paista sienet ja sipulit samalla pannulla.
  3. Kaada Puljonki Signature Paahdettu Kana Fond pannulle ja keitä kokoon 10 %.
  4. Lisää OSCAR Vasikkafondi tiiviste ja OSCAR Premium Punaviini & Portviini Reduktio. Keitä 3–5 minuuttia.
  5. Leikkaa kanapalat pienemmiksi ja keitä kastikkeessa kypsiksi.
  6. Ripottele persiljasilppu joukkoon juuri ennen tarjoilua.