Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Kana
Coq au vin
10
Annosta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
10 kanan rintapalaa
50 g voita
20 g öljyä
1 l
Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond
30 g
OSCAR® Vasikkafondi tiiviste
50 g
OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
Lisukkeet:
300 g herkkusieniä
150 g pieniä punasipuleita
200 g pekonia
200 g persiljaa
Valmistusohje
Paista kananrinnat öljyssä ja voissa medium-kypsiksi.
Paista pekoni rapeaksi ja siirrä sivuun odottamaan. Paista sienet ja sipulit samalla pannulla.
Kaada
Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond
pannulle ja keitä kokoon 10 %.
Lisää
OSCAR® Vasikkafondi tiiviste
ja
OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
. Keitä 3–5 minuuttia.
Leikkaa kanapalat pienemmiksi ja keitä kastikkeessa kypsiksi.
Ripottele persiljasilppu joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Video of Coq Au-vin Oscar punaviini-portviini reduktiosta
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond
1 l tetra
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Vasikkafondi tiiviste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot