

Method
Submitted by Zia Johansen on Tue, 01/05/2021 - 03:13
AINESOSAT
- 800 g Hälsans Kök® Vegan Mince
- 1½ rkl oliiviöljyä
- 2 hienonnettua sipulia
- 2 hienonnettua punaista paprikaa
- 2 hienonnettua vihreää paprikaa
- 2 hienonnettua lehtisellerin vartta
- 5 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 2 rkl jauhettua juustokuminaa
- 1 rkl savupaprikaa
- 2 hienonnettua punaista chiliä
- 800 g tomaattikastiketta tai tomaattimurskaa
- 800 g esikeitettyjä kidneypapuja
- 20 ml OSCAR® Paistettu Maku
- 30 ml OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste
- Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulia, paprikaa, lehtiselleriä, valkosipulia, juustokuminaa, savupaprikaa ja chiliä 5 minuuttia.
- Lisää tomaattikastike, OSCAR® Paistettu Maku, OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste, kidneypavut ja keitä 10 minuuttia.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Lisää Hälsans Kök® Vegan Mince chilikastikkeeseen ja kuumenna 5 minuuttia.
- Tarjoa chili sin carnen kanssa riisiä, avokadoa, vegaanista ranskankermaa, limettiä, grillattua padron-paprikaa ja tortillasipsejä.