Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Sianlihaa
Chashu porsaanlihaa
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
1 kg nahatonta ja luutonta porsaanrintaa
1 dl soijakastiketta, vähäsuolaista
4 dl
Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
50 g sokeria
1 dl sakea
Valmistusohje
Ruskista porsaanrinta joka puolelta paksupohjaisessa padassa.
Lisää soijakastike,
Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
, sokeri ja sake.
Jos käytettävissä on ylijääneitä esimerkiksi kevätsipulin ja porkkanan naatteja, lisää ne joukkoon antamaan makua.
Hauduta lihaa matalalla lämmöllä noin 1 tunti, kunnes se on täysin kypsää.
Leikkaa viipaleiksi ja grillaa viipaleita mielellään kuumassa yakitori-grillissä tai vastaavassa.
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
1 l tetra
Näytä tuotetiedot