

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Tue, 01/05/2021 - 01:58
AINESOSAT
- 300 g Hälsans Kök® Fillet Pieces
- 500 ml vettä
- 20 ml OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste
- 10 sydänsalaattia
- 200 g vegaanista parmesaania raastettuna
- 50 g kapriksia
- 100 g leipäkrutonkeja
Kastike:
- 250 ml oliiviöljyä
- 125 ml rypälesiemenöljyä
- 12 g hienonnettuja kapriksia
- 10 g hienonnettua valkosipulia
- 45 g dijoninsinappia
- 35 g valkoviinietikkaa
- 35 g punaviinietikkaa
- 50 ml vegaanista ranskankermaa
- 50 g vegaanista parmesaania raastettuna
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
- Kiehauta vesi ja OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste. Lisää Hälsans Kök® Fillet Pieces, kuumenna kiehuvaksi ja sammuta levy. Anna Fillet Pieces -fileesuikaleiden "mureutua" vedessä 10 minuuttia.
- Siivilöi Fillet Pieces -fileesuikaleet liemestä ja kuivaa hyvin. Paista rapeiksi öljytilkassa.
- Pese salaatti, linkoa se kuivaksi salaattilingossa ja kääntele kastikkeen joukkoon.
- Annostele salaatti rapeiksi paistettujen Hälsans Kök® Fillet Pieces -fileesuikaleiden, leipäkrutonkien, kapriksien ja vegaanisen parmesaaniraasteen kanssa.