Caesarsalaatti (vegaaninen)

  • 10 Annosta

Valmistusohje

AINESOSAT

Kastike:

  • 250 ml oliiviöljyä
  • 125 ml rypälesiemenöljyä
  • 12 g hienonnettuja kapriksia
  • 10 g hienonnettua valkosipulia
  • 45 g dijoninsinappia
  • 35 g valkoviinietikkaa
  • 35 g punaviinietikkaa
  • 50 ml vegaanista ranskankermaa
  • 50 g vegaanista parmesaania raastettuna
  1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. 
  2. Kiehauta vesi ja OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste. Lisää Hälsans Kök® Fillet Pieces, kuumenna kiehuvaksi ja sammuta levy. Anna Fillet Pieces -fileesuikaleiden "mureutua" vedessä 10 minuuttia. 
  3. Siivilöi Fillet Pieces -fileesuikaleet liemestä ja kuivaa hyvin. Paista rapeiksi öljytilkassa.
  4. Pese salaatti, linkoa se kuivaksi salaattilingossa ja kääntele kastikkeen joukkoon.
  5. Annostele salaatti rapeiksi paistettujen Hälsans Kök® Fillet Pieces -fileesuikaleiden, leipäkrutonkien, kapriksien ja vegaanisen parmesaaniraasteen kanssa.