Caesar-salaatti, jossa on nugetteja, romainesalaattia, vihreää parsaa, basilikaa ja jogurttia

  • medium

Method

AINESOSAT

  • 900 g vihreää parsaa
  • 150 g parmesaanijuustoa/vegaanista
  • 1 l luonnonjogurttia 1,5 %
  • 4 rkl karkeaa sinappia
  • 10 romainesalaatin lehteä
  • 400 g pieniä porkkanoita
  • 50 Hälsans Kök® Vegan Nuggets
  • Öljyä paistamiseen/nugetit

Koristeluun

  • 100 g basilikaa
  1. Leikkaa parsojen tyvestä pois 3 cm ja keitä varsia kevyesti suolatussa vedessä 2–3 minuuttia.  Kaada vesi pois.
  2. Raasta parmesaanijuusto karkeaksi raasteeksi. Sekoita puolet juustosta sinapin ja jogurtin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
  3. Huuhtele salaatti ja revi se reiluiksi paloiksi. Anna sen valua siivilässä tai käytä salaattilinkoa.
  4. Pese ja kuori porkkanat ja halkaise ne pituussuunnassa.
  5. Paista Hälsans Kök® -nugetteja öljyssä kaksi minuuttia kummaltakin puolelta. Ripottele pinnalle mustapippurirouhetta ja suolaa.
  6. Sekoita salaatti parsan ja nugettien kanssa. Tarjoile pienistä kulhoista tai yhdestä suuresta kulhosta. Ripottele pinnalle parmesaaniraastetta ja tarjoile parmesaanijogurtin, pienten porkkanoiden ja basilikan kera.

Chef's Tip

Tässä salaatissa voi käyttää lähes mitä tahansa raakoja vihanneksia.