Kana

Broileria prosciuttoon käärittynä ja kukkakaalipyreetä

Broilerinrintaa täytettynä valkosipulilla ja Manchego-juustolla käärittynä prosciuttoon tarjoiltu kermaisella kukkakaalipyreellä täyteläisen valkosipulimehun kera
  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainesosat

Broileri:

Kukkakaalipyree:

  • 2 keskikokoista perunaa kuutioina
  • 1 keskikokoinen kukkakaali, karkeasti hienonnettuna
  • 100 ml OSCAR® Kanafondi tiiviste
  • 750 ml vettä
  • 40 g voita, 60 g parmesaaniraastetta

Mehu:

Broccolini:

Koristeluehdotus:

  • rapeat salvianlehdet

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 180 °C:een. Aseta broilerinrinnat alas ja leikkaa pieni tasku kummankin rinnan alapuolelta. Voitele runsaasti OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna jokaisen broilerinrinnan päälle ja lisää Manchego-juustoviipale. Kääri jokainen broilerin rintapala prosciuttoviipaleeseen siten, että täyte peittyy.
  2. Aseta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kaada päälle oliiviöljyä. Paista 20-25 minuuttia. Sivele niitä 2-3 kertaa, kunnes ne ovat kullanruskeita ja läpikypsiä.

Kukkakaalipyree:

  1. Hauduta perunoita ja kukkakaalia OSCAR® Kanafondi tiiviste ja vedessä, kunnes ne pehmenevät. Kaada vesi pois, lisää voi ja parmesaani, soseuta hyvin ja mausta. Murustele karkean siivilän tai siivilän läpi ja soseuta tasaiseksi.

Mehu:

  1. Valmista tällä välin mehu kuumentamalla voi suuressa kattilassa ja paistamalla sipulia, porkkanaa ja selleriä 5-8 minuuttia, kunnes ne karamellisoituvat. Lisää OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna ja kanaliemi. Anna kiehua kokoon hiljalleen 20 minuuttia. Anna vetäytyä hyvin. Suurusta tarvittaessa.

Broccolini:

  1. Valmista parsakaali. Kuumenna oliiviöljy. Paista chili ja OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna ja parsakaalia. Lisää hieman vettä. Anna höyryn kypsentää parsakaali pehmeäksi ja vihreäksi.

Jaa kukkakaalipyree lautasille, viipaloi broilerin rintapalat ja asettele jokaisen lautasen päälle. Kaada sitten päälle musta valkosipulimehu. Koristele rapeilla salvianlehdillä, chilillä ja parsakaalilla.

Vinkki:

  • Lisää pari rkl. OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna kukkakaalisoseeseen ja tarjoa punaisen lihan kera. 
  • Valmista ruoka porsaanfileestä.
  • Käytä parsakaalin sijasta bok choytä, aasialaisia kasviksia tai kesäkurpitsaa.