Broileri tanskalaiseen tapaan

  • 4 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainesosat

Valmistusohje

  1. Huuhtele broileri huolellisesti ja mausta sekä sisä- että ulkopuolelta suolalla ja pippurilla. Täytä broileri persiljalla. Sulje paistotikulla.
  2. Ruskista voi ja öljy valurautapadassa (tai tavallisessa uuninkestävässä kattilassa).
  3. Ruskista broileri rinnasta, selästä ja sivuilta siten, että myös reidet saavat väriä. Käännä broileri selkäpuoli alaspäin.
  4. Sekoita OSCAR® Kanaliemi jauhe Luomu veteen ja lisää OSCAR® Premium valkoviini reduktio, sipuli, porkkanat ja laakerinlehdet. Anna kiehua hiljalleen 45–60 minuuttia.
  5. Irrota lihat luista ja siivilöi neste. Laita neste takaisin kattilaan ja kiehauta.
  6. Keitä kokoon noin 5 minuuttia ilman kantta ja lisää kerma. Keitä vielä 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Leikkaa broileri annospaloiksi ja lisää päälle hieman kastiketta.
  8. Tarjoile kurkkusalaatin, raparperihillon, salaatin ja uusien perunoiden kanssa.