Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Broileri tanskalaiseen tapaan
4
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainesosat
1 suuri broileri
1 nippu persiljaa
25 g voita
2 rkl öljyä
5 dl vettä
50 ml
OSCAR® Kanaliemi jauhe Luomu
2 sipulia puolikkaina
2 porkkanaa kuutioina
5 laakerinlehteä
50 g
OSCAR® Premium valkoviini reduktio
3,5 dl kuohukermaa
suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Huuhtele broileri huolellisesti ja mausta sekä sisä- että ulkopuolelta suolalla ja pippurilla. Täytä broileri persiljalla. Sulje paistotikulla.
Ruskista voi ja öljy valurautapadassa (tai tavallisessa uuninkestävässä kattilassa).
Ruskista broileri rinnasta, selästä ja sivuilta siten, että myös reidet saavat väriä. Käännä broileri selkäpuoli alaspäin.
Sekoita
OSCAR® Kanaliemi jauhe Luomu
veteen ja lisää
OSCAR® Premium valkoviini reduktio
, sipuli, porkkanat ja laakerinlehdet. Anna kiehua hiljalleen 45–60 minuuttia.
Irrota lihat luista ja siivilöi neste. Laita neste takaisin kattilaan ja kiehauta.
Keitä kokoon noin 5 minuuttia ilman kantta ja lisää kerma. Keitä vielä 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Leikkaa broileri annospaloiksi ja lisää päälle hieman kastiketta.
Tarjoile kurkkusalaatin, raparperihillon, salaatin ja uusien perunoiden kanssa.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Kanaliemi jauhe Luomu
500 g ämpäri
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot