Breaded Fillet uusien perunoiden, savujuuston ja karhunlaukan, retiisien, kurkun ja parsan kanssa

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

Savustettu karhunlaukkatuorejuusto

  • 200 g savujuustoa 
  • 1 dl kermaa 
  • 1 rkl karhunlaukkasosetta
  • suolaa ja pippuria   
  • herneenversoja
     
  1. Vatkaa savujuusto, kerma ja karhunlaukkasose pehmeäksi tuorejuustoksi ja mausta suolalla ja pippurilla. 
  2. Leikkaa retiisit tikuiksi ja laita jääveteen, kunnes niitä tarvitaan.
  3. Leikkaa parsat ja kiehauta ne kevyesti suolatussa vedessä.
  4. Hienonna kurkut karkeasti ja sekoita ne perunoiden, parsojen, oliiviöljyn ja OSCAR® Kasvisfondi tiiviste kanssa. 
  5. Koristele perunasalaatti savustetulla karhunlaukkatuorejuustolla, retiisitikuilla ja herneenversoilla. 
  6. Friteeraa Hälsans Kök® Breaded Fillet 170 °C:ssa 3–4 minuuttia ja tarjoile perunasalaatin kanssa.

Vinkki