Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Äyriäis beurre blanc
Kanssa lohenmätiä. Resepti antaa 4 dl kastiketta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
4 dl
Puljonki® Signature Äyriäis Fond
20 g
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
250 g suolatonta voita
30 g lohenmätiä
suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Keitä kokoon
Puljonki® Signature Äyriäis Fond
kunnes jäljellä on 1 dl.
Lisää
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
.
Vatkaa sekaan kylmä voi kuutioina, saat kuohkean ja sakean kastikkeen.
Lopuksi lisää lohenmäti, älä enää vatkaa.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Signature Äyriäis Fond
1 l tetra
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot