Bao Vegan Mince ja aasialaisen salaatin kanssa

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

Aasialainen salaatti

  • 200 g porkkanoita
  • 200 g kurkkua 
  • 50 ml riisiviinietikkaa 
  • 40 g sokeria 
  • 10 sichuan-pippuria
  • 6 kevätsipulia
  • 2 punaista chiliä 
  • 30 g korianteria

Bao 

  • 20 bao-sämpylää
     
  1. Hienonna chili ja kevätsipuli ja soteeraa öljyssä. Lisää Hälsans Kök® Vegan Mince, OSCAR® Paistettu Maku, ponzu-soijakastike ja seesamiöljy. Keitä 2–3 minuuttia.
  2. Kuori ja suikaloi porkkanat ja kurkut.
  3. Kiehauta sokeri, etikka ja pippuri. Kaada seos porkkanoiden ja kurkun päälle ja laita jääkaappiin.
  4. Leikkaa chili ja kevätsipuli ohuiksi suikaleiksi ja laita ne jääveteen, jotta ne ovat rapeita.
  5. Sekoita hillottu kurkku, porkkana, chili, kevätsipuli ja korianteri keskenään. 
  6. Höyrytä bao-sämpylöitä 3–5 minuuttia, kunnes ne ovat lämpimiä. Täytä ne ja tarjoile.  
     

Vinkki