

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Tue, 03/23/2021 - 04:11
Ainesosat
- 800 g Hälsans Kök® Vegan Mince
- 6 kevätsipulia
- 1 vihreä chili
- 30 ml OSCAR® Paistettu Maku
- 50 ml ponzu-soijakastiketta
- 20 ml tummaa seesamiöljyä
Aasialainen salaatti
- 200 g porkkanoita
- 200 g kurkkua
- 50 ml riisiviinietikkaa
- 40 g sokeria
- 10 sichuan-pippuria
- 6 kevätsipulia
- 2 punaista chiliä
- 30 g korianteria
Bao
- 20 bao-sämpylää
- Hienonna chili ja kevätsipuli ja soteeraa öljyssä. Lisää Hälsans Kök® Vegan Mince, OSCAR® Paistettu Maku, ponzu-soijakastike ja seesamiöljy. Keitä 2–3 minuuttia.
- Kuori ja suikaloi porkkanat ja kurkut.
- Kiehauta sokeri, etikka ja pippuri. Kaada seos porkkanoiden ja kurkun päälle ja laita jääkaappiin.
- Leikkaa chili ja kevätsipuli ohuiksi suikaleiksi ja laita ne jääveteen, jotta ne ovat rapeita.
- Sekoita hillottu kurkku, porkkana, chili, kevätsipuli ja korianteri keskenään.
- Höyrytä bao-sämpylöitä 3–5 minuuttia, kunnes ne ovat lämpimiä. Täytä ne ja tarjoile.
RESEPTEISSÄ KÄYTETYT TUOTTEET
Vinkki
- Korvaa Vegan Mince Hälsans Kök® Fillet Pieces.
- Tarjoa thaimaalaisen Nam Jim -kastikkeen kanssa.