

Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/25/2021 - 08:24
AINESOSAT
"Salaatti"
- 10 artisokanpohjaa (voidaan käyttää pakastettuja)
- 600 g Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- 1 l vettä
- 40 ml OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste
- 4 fenkolia
- 1 friseesalaatti
- pronssifenkolia
Artisokkakreemi
- 200 g artisokansydämiä valutettuna purkista
- 1 valkosipulinkynsi
- 20 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
- 20 g OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste
- 10 ml kasviöljyä
- Keitä Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces ja artisokanpohjia vedessä OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste kanssa 4–5 minuuttia.
- Leikkaa fenkoli ohuiksi siivuiksi mandoliiniraudalla ja laita ¾ niistä jääveteen, kunnes niitä tarvitaan. Friteeraa ¼ fenkolista öljyssä 160 °C:ssa.
- Pese ja irrottele lehdet friseesalaatista ja pronssifenkolista.
- Sekoita kaikki artisokkakreemin ainekset ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Levitä artisokkakreemi artisokkapohjalle. Lisää Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces, fenkolitikut, friseesalaatti, pronssifenkoli ja lopuksi rapea fenkoli.
Chef's Tip
- Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces marinointiin voi käyttää kaikenlaisia kastikkeita.