Artisokkasalaatti

  • 10 Annosta

Valmistusohje

AINESOSAT

"Salaatti"

Artisokkakreemi

  1. Keitä Hälsans Kök® Fillet Pieces ja artisokanpohjia vedessä OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste kanssa 4–5 minuuttia. 
  2. Leikkaa fenkoli ohuiksi siivuiksi mandoliiniraudalla ja laita ¾ niistä jääveteen, kunnes niitä tarvitaan. Friteeraa ¼ fenkolista öljyssä 160 °C:ssa.
  3. Pese ja irrottele lehdet friseesalaatista ja pronssifenkolista.
  4. Sekoita kaikki artisokkakreemin ainekset ja mausta suolalla ja pippurilla. 
  5. Levitä artisokkakreemi artisokkapohjalle. Lisää Hälsans Kök® Fillet Pieces, fenkolitikut, friseesalaatti, pronssifenkoli ja lopuksi rapea fenkoli. 

Vinkki

  • Hälsans Kök® Fillet Pieces marinointiin voi käyttää kaikenlaisia kastikkeita.