Aasialaistyylinen stirfry cashewpähkinöiden ja Fillet Pieces

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

Stirfry-kastike 

Lisäksi

  • 100 g kevätsipulia
  • 20 g punaista chiliä 
  • 50 g paahdettuja saksanpähkinöitä
     
  1. Puhdista ja leikkaa kaikki vihannekset (suippokaali, paprika ja punasipuli).
  2. Viipaloi kevätsipuli ja chili ohuiksi suikaleiksi ja laita ne jääveteen odottamaan tarjoilua. 
  3. Sekoita OSCAR® Paistettu Maku, OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna, soijakastike ja raastettu inkivääri. 
  4. Pikapaista Hälsans Kök® Fillet Pieces öljyssä ja lisää vähitellen vihannekset tasaisen lopputuloksen saamiseksi. 
  5. Lisää OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste ja stirfry-kastike ja glaseeraa ruoka niillä. 
  6. Ripottele pinnalle chiliä, kevätsipulia ja cashewpähkinöitä.
     

Vinkki

  • Tarjoile stirfry riisin tai nuudeleiden kanssa. 
  • Tarjoa thaimaalaisen Nam Jim -kastikkeen ja korianterin kera.