

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/18/2021 - 04:48
Ainesosat
- 800 g Hälsans Kök® Fillet Pieces
- 40 ml öljyä
- 400 g suippokaalia
- 250 g punaista paprikaa
- 150 g punasipulia
- 20 ml OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste
Stirfry-kastike
- 30 ml OSCAR® Paistettu Maku
- 30 g OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
- 30 ml makeaa soijakastiketta
- 30 ml soijakastiketta
- 20 g inkivääriä
Lisäksi
- 100 g kevätsipulia
- 20 g punaista chiliä
- 50 g paahdettuja saksanpähkinöitä
- Puhdista ja leikkaa kaikki vihannekset (suippokaali, paprika ja punasipuli).
- Viipaloi kevätsipuli ja chili ohuiksi suikaleiksi ja laita ne jääveteen odottamaan tarjoilua.
- Sekoita OSCAR® Paistettu Maku, OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna, soijakastike ja raastettu inkivääri.
- Pikapaista Hälsans Kök® Fillet Pieces öljyssä ja lisää vähitellen vihannekset tasaisen lopputuloksen saamiseksi.
- Lisää OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste ja stirfry-kastike ja glaseeraa ruoka niillä.
- Ripottele pinnalle chiliä, kevätsipulia ja cashewpähkinöitä.
Vinkki
- Tarjoile stirfry riisin tai nuudeleiden kanssa.
- Tarjoa thaimaalaisen Nam Jim -kastikkeen ja korianterin kera.