Kala/äyriäiset

Aasialainen kookos-simpukkakeitto

  • 5 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 500 g veitsisimpukoita ja venussimpukoita
    (tai pakastettuja kuorittuja simpukoita)
  • 10 g inkivääriä viipaleina
  • 2 chiliä viipaleina
  • 1 valkosipulinkynsi viipaleina
  • 2 punasipulia
  • 2 paksoi kaalia
  • 8 dl kookosmaitoa
  • 4 dl vettä
  • 50 ml OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
  • 1/2 nippua tuoretta korianteria

Valmistusohje

  1. Huuhtele ja puhdista simpukat. Lajittele huonot pois.
  2. Kuumenna kattila ja paista simpukoita yhdessä kasvisten kanssa.
  3. Lisää minuutin jälkeen vesi, kookosmaito ja OSCAR® Simpukkafondi tiiviste.
  4. Anna kiehua, kunnes simpukat aukeavat (noin 4–5 minuuttia).

Vinkki: Maustamiseen sopii OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste.