

Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 10/29/2020 - 05:53
Ainesosat
- 10 Hälsans Kök® Sensational™ Sausage
- 10 hot dog -sämpylää
Fermentoitu valkosipulimajoneesi:
- ½ dl aquafabaa (säilöttyjen kikherneiden lientä)
- 2 dl neutraalin makuista öljyä
- 1 rkl seesamiöljyä
- 20 g OSCAR® Paistettu Maku
- 10 g OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
Hillottu chili:
- ½ dl sokeria
- 0,5 dl omenaviinietikkaa
- 1 dl etikkaa
- 1 dl vettä
- hieman suolaa
- 1 tähtianis
- 1 jalapeno hienonnettuna
- 3 punaista chiliä
Aasialainen salaatti:
- ¼ suippokaalia hienonnettuna
- ¼ mangoa kuutioina
- ½ limetin mehu ja kuori
Pinnalle:
- tuoretta korianteria ja sipulirenkaita
Fermentoitu valkosipulimajoneesi:
- Vaahdota kikhernevesi sauvasekoittimella. Lisää joukkoon 1 dl öljyä vähän kerrallaan.
- Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi massaksi.
- Lisää loppu öljy, kunnes koostumus on haluttu.
Hillottu chili:
- Kiehauta kaikki ainekset liemessä. Anna liemen jäähtyä 5–10 minuuttia.
- Hienonna chili ja jalapeno. Lisää liemeen ja anna vetäytyä vielä 30 minuuttia.
Aasialainen salaatti:
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Viimeistele hot dogit salaatilla.
Tarjoilu:
- Grillaa Hälsans Kök® Sensational™ Sausage rapeiksi ja kullanvärisiksi keskilämmöllä (sisälämpötila 74 astetta). Paahda sämpylät.
- Kokoa hot dogit: makkara, fermentoitua valkosipulimajoneesa, aasialaista salaattia ja hillottua chiliä. Koristele tuoreella korianterilla ja sipulirenkailla.