Vegan Balls ja grillatut vihannekset

  • 10 Annosta

Valmistusohje

AINESOSAT

Kuivatut tomaatit

  • 500 g kirsikkatomaatteja 
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 2 rkl hienonnettua timjamia
  • 1 rkl OSCAR® Premium Sitruunatahna
  • 2 rkl vettä 
  • ½ tl suolaa 
     

Kuivatut tomaatit 

  1. Liuota OSCAR® Premium Sitruunatahna veteen ja lisää oliiviöljy, valkosipuli, timjami ja suola. 
  2. Puolita tomaatit ja kääntele marinadi niiden joukkoon. 
  3. Levitä tomaatit pellille ja kuivata niitä kuivurissa 65 °C:ssa 8 tunnin ajan. Vaihtoehtoisesti voit paistaa niitä uunissa 75 °C:ssa. 

Vihannekset

  1. Keitä vesi, OSCAR® Banquet Tumma kastikepohja ja OSCAR® Paistettu Maku kattilassa. Anna kiehua 4 minuuttia.
  2. Paista Hälsans Kök® Vegan Balls, porkkanoita ja kevätsipulia pannulla keskilämmöllä 2–3 minuuttia. 
  3. Lisää kastike pannulle ja keitä kokoon, kunnes kastike sakenee. Lisää tuore hienonnettu rosmariini ja kuivatut tomaatit. 
  4. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoile hapanleivän kanssa.