

Method
Submitted by Zia Johansen on Tue, 03/30/2021 - 02:39
AINESOSAT
- 40 kpl Hälsans Kök® Vegan Balls
- 4 nippua kevätsipulia
- 10 porkkanaa
- 3 rkl miedon makuista öljyä
- 30 ml OSCAR® Paistettu Maku
- 250 ml vettä
- 250 ml OSCAR® Banquet Tumma kastikepohja
- tuoretta rosmariinia
Kuivatut tomaatit
- 500 g kirsikkatomaatteja
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 2 rkl hienonnettua timjamia
- 1 rkl OSCAR® Premium Sitruunatahna
- 2 rkl vettä
- ½ tl suolaa
Kuivatut tomaatit
- Liuota OSCAR® Premium Sitruunatahna veteen ja lisää oliiviöljy, valkosipuli, timjami ja suola.
- Puolita tomaatit ja kääntele marinadi niiden joukkoon.
- Levitä tomaatit pellille ja kuivata niitä kuivurissa 65 °C:ssa 8 tunnin ajan. Vaihtoehtoisesti voit paistaa niitä uunissa 75 °C:ssa.
Vihannekset
- Keitä vesi, OSCAR® Banquet Tumma kastikepohja ja OSCAR® Paistettu Maku kattilassa. Anna kiehua 4 minuuttia.
- Paista Hälsans Kök® Vegan Balls, porkkanoita ja kevätsipulia pannulla keskilämmöllä 2–3 minuuttia.
- Lisää kastike pannulle ja keitä kokoon, kunnes kastike sakenee. Lisää tuore hienonnettu rosmariini ja kuivatut tomaatit.
- Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoile hapanleivän kanssa.