Makua metsästämässä

Puljonki tekee tuotteitaan alan ammattilaisia varten. Uusien tuotteiden kehittely alkaa aina heidän tarpeistaan.

 

Kehitysjohtaja, keittiömestari Timo Melto kertoo:
 
Aluksi kyselemme ja kuuntelemme. Tärkeintä on tietää, millaisen maun asiakas kastikkeeseen haluaa.
 
Räätälöimme reseptin toivomusten mukaan ja valmistamme usein yhdessä asiakkaan kanssa koekeittiössä ensimmäisen erän.
 
Sitten maistelemme, haistelemme, katselemme ja kokeilemme kastiketta erilaisten ruoka-annosten kanssa.
 
Viimeisten viilausten jälkeen tehdään koekeitto. Kun kaikki on kunnossa, tuotteen tiedot tallennetaan ja tuotanto voidaan aloittaa.
 

Kaikenlaisia kauhoja varten

Puljongin laaja tuotevalikoima sisältää valtaosan keittiössä tarvittavista liemistä, kastikkeista ja kastikepohjista. Useimmat tuotteet ovat gluteenittomia, laktoosittomia tai vähälaktoosisia.
Yleisin pakkauskoko on 1 l, mutta vaihtoehtoja riittää 2,5 desilitrasta 1000 kiloon. Monia Puljongin tuotteita saa myös 3 tai 5 kilon Bag-In-Box -pakkauksissa.
Puljonki tekee tuotteitaan alan ammattilaisia varten. Uusien tuotteiden kehittely alkaa aina heidän tarpeistaan.