Oli neljä kättä ja kaksi kattilaa

Puljonki Oy syntyi vuonna 1991, kun kaksi helsinkiläistä keittiömestaria muutti Juukaan, Pohjois-Karjalaan.
 

logo

– Siihen aikaan ei kukaan teollisesti tehnyt hyviä kastikkeita. Päätimme hyödyntää hankkimaamme ammattitaitoa ja keskittyä perinteisten liemipohjien ja kastikkeiden valmistamiseen.
 
– Meillä oli neljä kättä ja kaksi kattilaa. Ensimmäisinä kattiloissamme kiehuivat Sauce Espagnol ja Sauce demi-glace, muistelee Kai Iiskola, toinen Puljongin perustajista.
 
Hyvät tuotteet siivittivät yhtiön tasaiseen parinkymmenen prosentin vuosittaiseen kasvuun. Tuotantoon tuli lisää kastikkeita, henkilöstöä ja laitteita.
 
Nykyään Puljonki on Euroopan suurin tekijä alallaan. Sauce Espagnol ja Sauce demi-glace kuuluvat yhä edelleen valikoimaan.
 

Tämän päivän Puljonki

  • Valikoimassa 150 tuotetta
  • Käyttää vuosittain 2 500 000 kg lihaisia luita ja juureksia
  • Päivittäinen tuotantokapasiteetti jopa 30 000 kg
  • Tuotantolinjalla 8 kattilaa, joihin mahtuu 6000 l lientä
  • Henkilökuntaa 55 henkilöä, joista valtaosa tuotannossa

 

Yhteystiedot

Henkilöstön yhteystiedot

Parhaat ammattilaiset, sinua varten.

Tutustu tuotemerkkeihin