- Mittaa, kuinka paljon jätettä yrityksesi tuottaa viikossa. Saat kokonaiskuvan jätemäärästä, kun asetat vaa'an roskasäiliöiden ja kierrätysastioiden alle ja keräät niihin kaiken painon tietyllä ajanjaksolla. Voit myös lajitella roskat perusluokkiin, kuten pakkauksiin, pilaantuneisiin, ruoanvalmistukseen ja ruoantähteisiin lautasilta, jotta tunnistat alueet, jotka kaipaavat parannusta.
- Kiinnitä huomiota suurimpiin jätekertymiin ja etsi keinoja pienentää niitä, kuten tilausten tai ruokamäärien muuttaminen, työntekijöiden kouluttaminen, kompostointiin / kierrätykseen lähettäminen tai ruokalistojen supistaminen.
- Vähennä jätteen määrää asettamalla saavutettavia tavoitteita.
- Mittaa kategoriat uudelleen viikon tai kuukauden kuluttua.
- Seuraa edistymistäsi.
- Osoita edistymisesi asiakkaille ja näytä, että pidät lupauksesi.
- Aseta jatkuvasti uusia tavoitteita, pyri niihin ja luo parempia käytäntöjä.

Pöydällä
Illallinen on tarjoiltu, mutta hävikin vähentäminen ei pääty tähän. Voit estää tai vähentää jätteen määrää tarjoillessasi aterian ja siivotessasi asiakkaittesi jälkiä usealla eri tavalla.
LUE LISÄÄ